Tweede biedingsronde Boekenbeurs levert dan toch een bod op

. © belga

Er is een bod uitgebracht op de activiteiten van Boek.be, de organisator van de Boekenbeurs. Dat bevestigt gerechtsmandataris Nathalie Vermeersch maandag na het aflopen van de tweede biedingstermijn. Details over het bod of de bieder worden niet vrijgegeven.

Begin deze maand verstreek de oorspronkelijke deadline om een bod uit te brengen op de activiteiten van Boek.be, dat al een tijdlang in moeilijke financiële papieren zit. Ondanks het feit dat toen een twintigtal partijen interesse hadden getoond, werd geen enkel bod uitgebracht. Op 16 april verlengde de Antwerpse ondernemingsrechtbank de bescherming van de vzw tegen schuldeisers tot 21 juni en werd een tweede biedingsronde georganiseerd.

Die tweede ronde heeft nu één bod opgeleverd, zegt gerechtsmandataris Nathalie Vermeersch maandag na het verstrijken van de deadline om 12 uur. Het bod wordt voorgelegd aan de ondernemingsrechtbank, die uiteindelijk zal beslissen of de overdracht kan plaatsvinden.

Totdat de ondernemingsrechtbank een uitspraak heeft gedaan, zullen geen verdere details vrijgegeven worden. Op welke activiteiten geboden is, voor welke som en door wie, is dus niet duidelijk. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content