Tv-tip: Dexter @ Ned 3 (23.10u)

Voor wie het niet kan laten, begint Ned 3 vanavond aan het slotakkoord van de tv-reeks over seriemoordenaar en blood spatter analyst Dexter Morgan.

Dexter – seizoen 8

Maandag 13/1, 23.10 – Ned 3

Het zou een goed voornemen kunnen zijn voor 2014: na de teleurstellende zesde en zevende jaargangen van Dexter het achtste en laatste seizoen links laten liggen. Maar voor wie het toch niet kan laten, begint Ned 3 deze week aan het slotakkoord van de tv-reeks over seriemoordenaar en blood spatter analyst Dexter Morgan.

Het verhaal spring bij de start zes maanden vooruit in de tijd. Nadat ze op het einde van het zevende seizoen Maria LaGuerta om het leven heeft om het geheim van haar broer te beschermen, heeft Debra Morgan de politie van Miami verlaten. Ze werkt nu als privédetective. Haar geweten speelt haar echter parten en zij en Dexter zijn van elkaar vervreemd. Dexter wil de banden met haar opnieuw aanhalen, maar tegelijk krijgt hij te maken met een nieuwe gewetenloze moordenaar die Miami terroriseert – en delen van de hersenen van de slachtoffers verwijdert – én met dokter Evelyn Vogel (gespeeld door Charlotte Rampling), een expert in het gedrag van psychopaten die bijzonder goed op de hoogte is van Dexters verleden.

De bouwstenen lijken dus klaar te liggen voor een goede afsluiter van Dexter, maar de redelijk vernietigende recensies uit de Verenigde Staten doen niet echt veel positiefs vermoeden. Zeker de allerlaatste aflevering werd op boegeroep onthaald, en behaalde meteen een plaatsje tussen de slechtste tv-finales ooit. Te bekijken op eigen risico dus. (SW)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content