The Munsters na 50 jaar terug op de beeldbuis

De legendarische reeks “The Munsters” maakt een comeback op het kleine scherm. De Amerikaanse Zender NBC wil de comedy classic uit 1964 nieuw leven inblazen als tv-serie.

Vreugdekreten bij al wie in de sixties in korte broek voor het televisietoestel gekluisterd zat: na bijna vijftig jaar komen “The Munsters” weer terug op het kleine scherm.

Zender NBC wil de comedy classic uit 1964 nieuw leven inblazen als tv-serie. Daarvoor wordt gerekend op de goede diensten van Portia de Rossi (39, “Ally McBeal”) en Jerry O’Connell (38, “The Defenders”) als Lily en Herma Munster. In het origineel werd het monsterduo gespeeld door Yvonne De Carlo en Fred Gwynne.

In “The Munsters” staat een familie centraal van wie de vader het monster van Frankenstein is en de moeder uit het geslacht-Dracula stamt. De serie was een satire op zowel de traditionele monsterfilms als op de weeë familiereeksen van destijds in “suburban” America. De reeks liep gelijktijdig met het mogelijk nog bekendere “The Addams Family”.

De herneming van de klassieke reeks zal evenwel niet onder de titel “The Munsters” lopen, wel als “Mockingbird Lane”, het adres van de familie Frankenstein-Dracula. (Belga/DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content