‘That ’70s Show’-actrice Lisa Robin Kelly overleden

Lisa Robin Kelly, een van de sterren uit de populaire serie ‘That ’70s Show’, is op 43-jarige leeftijd overleden in een afkickkliniek waar ze zich recentelijk had aangemeld.

De Amerikaanse actrice Lisa Robin Kelly kampte al jaren met een alcoholprobleem en had zich vrijwillig aangemeld bij een afkickkliniek. ‘Ze was hoopvol en keek er naar uit om dit gedeelte van haar leven achter zich te laten’, zegt Kelly’s manager Craig Wycoff die haar voor het laatst heeft gesproken. ‘Maar ze heeft de strijd verloren.’

Kelly vertolkte de rol van Laurie Forman, de zus van hoofdpersonage Eric Forman, in ‘That ’70s Show’. De serie was het begin van de carrières van succesvolle acteurs als Ashton Kutcher, Topher Grace en actrice Mila Kunis.

‘That ’70s Show’ verscheen op de beeldbuis tussen 1998 en 2006, maar Kelly verliet de serie in 2003 vanwege haar alcoholprobleem. Sindsdien kwam ze vaak in het nieuws vanwege haar verslaving. Onlangs werd ze nog gearresteerd voor rijden onder invloed.

Ondanks verschillende pogingen om de drank te ontwennen greep ze weer naar de fles toen ze werd mishandeld door haar voormalige partner Robert Gilliam. Hij werd in juli veroordeeld voor huiselijk geweld. (Elsevier/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content