Stephen Hawking krijgt gastrol in The Big Bang Theory

De bekende natuurkundige Stephen Hawking speelt dit seizoen een gastrol in ‘The Big Bang Theory’. De Britse wetenschapper was eerder te gast in tv-series als ‘The Simpsons’ en ‘Futurama’.

‘The Big Bang Theory’ is een komische serie die draait rond vier briljante wetenschappers wiens sociale vaardigheden niet al te best zijn. De serie staat bekend voor zijn nerd jokes over wis -en natuurkunde.

De Britse natuurkundige Stephen Hawking speelt een gastrol in een aflevering die volgende maand op de buis komt. De wetenschapper is buiten zijn boek ‘A Brief History of Time’ vooral bekend voor zijn aparte verschijning. Op 20-jarige leeftijd werd bij Hawking de ziekte ALS vastgesteld waardoor de natuurkundige al jarenlang gekluisterd is aan een rolstoel en enkel kan communiceren met een spraakcomputer.

Gastrollen

Stephen Hawking staat bekend voor zijn gastrollen in populaire tv-series. Eerder ontleende hij zijn stem -of althans die van zijn computer- aan animatieseries als ‘The Simpsons’ en ‘Futurama’. Zijn gastrol in ‘The Big Bang Theory’ wordt zijn eerste fysieke rol. (BW)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content