Soundtrack van ‘Girls’ met nieuwe nummers van Beck, Miguel en Lily Allen

Zondag gaat het derde seizoen van de HBO-serie Girls van start. Fans van de reeks krijgen komende afleveringen nieuwe nummers van onder andere Beck, Miguel en Lily Allen voorgeschoteld.

Zondag is het D-day voor de fans van ‘Girls’. Want dan schiet het derde seizoen van de populaire HBO-serie rond de complexloze Hannah Horvath en haar vriendinnen uit de startblokken. Volgens Manish Raval, de supervisor voor het muzikale gedeelte van de reeks, zullen de komende afleveringen gepaard gaan met fonkelnieuwe nummers van Miguel, Beck, Jenny Lewis, Lily Allen, en Christina Perri.

In het geval van Beck betekent dat de nieuwe song uit zijn langverwachte plaat ‘Morning Phase’, de opvolger van ‘Modern Guilt’ uit 2008, die in februari uitkomt. Tussendoor bracht hij nog ‘Song Reader’ uit, eind 2012, maar dat was een plaat onder de vorm van ‘bladmuziek’. ‘Morning Phase’ ligt volgens het persbericht in de lijn van het ingetogen ‘Sea Change’. Wie de proef op de som wil nemen, kan maar beter de oren spitsen tijdens zijn nieuwe portie ‘Girls’.

Blijkbaar moest ook de nieuwe van Miguel koste wat het kost in de meidenreeks. ‘Wij zijn grote fan van ’s mans werk’, aldus supervisor Raval. ‘Lena Durham stelde voor om hem op te bellen en te vragen of hij ‘iets’ kon doen. Wat we ook deden, en hij stemde toe. Zo simpel ging dat.’ (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content