Nieuwe talkshow Café Corsari vanaf 15 oktober op Eén

Vanaf 15 oktober presenteren Thomas De Soete en Freek Braeckman elke dag het nieuwe Eén-programma ‘Café Corsari’ vanuit het Zuiderpershuis in Antwerpen.

Vanaf 15 oktober zendt Eén live het nieuwe programma “Café Corsari” uit. In het tot studio verbouwde café van het Zuiderpershuis in Antwerpen ontvangen presentatoren Thomas De Soete en Freek Braeckman op weekdagen verschillende gasten in een studio met zicht op het Zuid.

Voormalig Studio Brussel-presentator Thomas De Soete en voormalig Journaal-nieuwsanker Freek Braeckman ontvangen er van maandag tot en met donderdag verschillende gasten voor gesprekken over de actualiteit. Cath Luyten assisteert de presentatoren met reportages ter plaatse.

De locatie in het Zuiderpershuis is voor Braeckman en De Soete heel belangrijk. “We willen zowel onze aanwezigheid midden in het bruisende Antwerpen als de inrichting van het hele café uitspelen. Zo heeft Café Corsari een authentieke toog, waar veel plaats is voor toffe toogklap, ervoor en erop,” aldus De Soete.

Volgens adjunct-netmanager van Eén Steve De Coninck is het programma op maat van het Eén-publiek: “Met de nodige sérieux, maar ook met een dosis relativeringsvermogen gaan we geen enkel onderwerp uit de brede actualiteit uit de weg.”

“Café Corsari” is een programma van productiehuis Eyeworks, met de medewerking van VRT-werknemers. Het wordt live uitgezonden, van 21.30 uur tot 22.15 uur, net voor het klokvaste “Journaal”. Volgens de makers is het programma een eerbetoon aan Tony Corsari, een “entertainer-van-het-eerste-uur die de hele gemeenschap samen voor tv bracht”. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content