Nieuwe HBO-reeks ‘True Detective’ heeft trailer

HBO heeft een eerste trailer gelanceerd voor de nieuwe politiedramareeks ‘True Detective’ met Woody Harrelson en Matthew McConaughey in het detectivepak.

HBO heeft een eerste trailer gelanceerd voor de nieuwe misdaadreeks ‘True Detective’ met Woody Harrelson en Matthew McConaughey in het detectivepak.

In het eerste seizoen lopen beide heren elkaar tegen het lijf tijdens een jarenlange zoektocht naar een seriemoordenaar. De zaak start met het onderzoek van een moordzaak in Louisiana, in 1995, en loopt simultaan met het onderzoek in 2012. Bedoeling is dat er elk seizoen een volledige nieuwe zaak wordt belicht, telkens met een andere cast maar met dezelfde structuur.

Het hele project van de nieuwe HBO-reeks werd neergepend door Nic Pizzolatto en geregisseerd door Cary Fukunaga, bekend van ‘Jane Eyre’.

Voor Matthew McConaughey is het de eerste keer dat hij zich helemaal geeft aan een serie. Woody Harrelson was eerder te zien als Woody Boyd in ‘Cheers’.

De première van ‘True Detective’ is voorzien in januari 2014. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content