NBC cancelt komische reeks ‘Community’

De studenten van Greendale mogen hun boeken neerleggen. NBC hernieuwt het contract met de komische metaserie ‘Community’ niet. Bedenker Dan Harmon heeft laten vallen dat de serie eventueel via Netflix of Hulu verdeeld kan worden.

Ondanks de mondige fans en cult rond de televisiereeks, heeft NBC beslist om geen zesde seizoen van ‘Community’ te tonen op hun kanaal. De social media-campagne ‘Six Seasons and a Movie’ mocht niet baten. Of Sony, de producent van de reeks, elders gaat leuren met de serie van Dan Harmon, is nog niet duidelijk. Harmon liet zich eerder al ontvallen dat een zesde seizoen van ‘Community’ eventueel via Hulu of Netflix vertoond kan worden.

Harmon en zijn acteurs van ‘Community’ trokken naar Twitter om hun verdriet, maar ook hun dankbaarheid voor de trouwe fans, te uiten. De hashtag #darkesttimeline, verwijzend naar een van de populairste afleveringen van de reeks, werd ingezet om de donkere bladzijde te symboliseren.

Beter nieuws voor fans van ‘Parks and Recreation’ en Parenthood. De komische reeks rond de gedreven Leslie Knope en de dramaserie over de familie Braverman werden wel verlengd. Het zevende seizoen van ‘Parks and Recreation’ werd wel aangekondigd als het laatste en ook het zesde seizoen van Parenthood betekent het einde van de reeks. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content