Michiel Devlieger niet langer te zien op het televisiescherm

Michiel Devlieger als presentator van 'De Slimste Gemeente' © SBS Belgium

Het Woestijnvis-schermgezicht zegt de spotlights vaarwel en wordt creatief directeur fictie bij De Vijver Media, het overkoepelende bedrijf van Vier, Vijf en Woestijnvis.

‘Mijn geluk heeft nooit afgehangen van het aantal keer dat ik met mijn gezicht op tv kwam.’ Volgens enkele kranten kreeg hij de vraag al drie jaar geleden al, maar Devlieger ging er toen niet op in. ‘Op dat moment waren we volop bezig met ‘De Slimste Gemeente’ en ik wilde me daarop concentreren’, dixit Devlieger in Het Nieuwsblad.

Wat staat er binnenkort op het to-do-lijstje van Michiel Devlieger? ‘Ik ga fictieprojecten begeleiden die binnen Woestijnvis worden ontwikkeld voor Vier, zowel op inhoudelijk als op creatief vlak’, vertelde Devlieger aan Het Laatste Nieuws. In zijn nieuwe functie als ‘creatief directeur fictie’, een officiële naam is er nog niet, zal hij zich ook ontfermen over de programma’s die door Woestijnvis gemaakt zullen worden voor andere zenders. ‘Maar dat is nog niet aan de orde’, benadrukte hij. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content