Matthew McConaughey en Woody Harrelson samen in nieuwe politieserie

Matthew McConaughey en Woody Harrelson zullen samen in een nieuwe achtdelige politieserie een seriemoordenaar najagen. De serie, genaamd ‘True Detective’, moet nog verkocht worden aan een kabelnetwerk.

De nieuwe Amerikaanse flikkenserie ‘True Detective’ zal vanuit verschillende perspectieven en tijdsperiodes de jacht op een seriemoordenaar in Louisiana belichten. Matthew McConaughey en Woody Harrelson zullen te zien zijn als twee detectives wiens levens met elkaar in botsing komen tijdens een 17 jaar lange zoektocht naar de seriemoordenaar. De start van de moordzaak in 1995 zal simultaan lopen met getuigenissen van de twee detectives in 2012. Het eerste seizoen zal acht afleveringen beslaan en de bedoeling is dat er elk seizoen een nieuwe zaak wordt belicht.

Op de markt

Op dit moment verkeert ‘True Detective’ nog intensief op de markt. De serie wordt aangeboden aan verschillende kabelnetwerken in de hoop een koper te vinden. De premisse van ‘True Detective’ is neergepend door Nic Pizzolatto en de volledige acht afleveringen zullen geregisseerd worden door Cary Fukunaga. Fukunaga regisseerde vorig jaar ‘Jane Eyre’ met Mia Wasikowska.

‘True Detective’ is de eerste maal dat Matthew McConaughey zich bindt aan het maken van een volledige serie. Woody Harrelson was eerder al te zien in ‘Cheers’. McConaughey en Harrelson zijn boezemvrienden die eerder al samen te zien waren in ‘Edtv’ en ‘Surfer, Dude’. (JVDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content