‘Man bijt hond’ verhuist naar VT4

Het populaire tv-programma Man Bijt Hond maakt de overstap van de openbare omroep naar VT4 en verschijnt vanaf het najaar wekelijks in plaats van dagelijks.

Het zestiende seizoen van Man bijt hond is dit najaar wekelijks op het nieuwe VT4 te zien. Het programma verandert niet alleen van zender, ook de aanpak wordt ietwat gewijzigd. Man Bijt Hond verschijnt voortaan wekelijks op de beeldbuis in plaats van dagelijks, en de uitzending duur ook langer.

Qua inhoud blijft Man Bijt Hond onveranderd. Liesbet Vrieleman, programmadirecteur SBS Belgium: “De manier waarop Man bijt hond naar de mensen en de wereld rondom ons kijkt, zit na vijftien jaar diep geworteld bij de Vlaamse tv-kijkers. Het is een bewuste keuze om Man bijt hond binnen het nieuwe VT4 verder te laten evolueren.”

Met dagelijks Erik Van Looy en Philippe Geubels in De Slimste Mens, een nieuw seizoen van Komen Eten en de nieuwe dagelijkse actuashow van Tom Lenaerts het nieuwe VT4 al eerder een stevige ruggengraat. ‘De wekelijkse Man bijt hond sluit daar perfect bij aan’, luidt het bij de directie. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content