Lotte Stevens volgt Free Souffriau op als Mega Mindy

© Studio 100

De rol van Mega Mindy zal voortaan vertolkt worden door de Vlaamse actrice Lotte Stevens. Dat heeft Studio 100 woensdag meegedeeld. Stevens volgt Free Souffriau op, die enkele weken geleden bekendmaakte dat ze na vijftien jaar niet langer in de huid van de superheldin zou kruipen.

Lotte Stevens zal voor het eerst als Mega Mindy te zien zijn op het festival 25 jaar Studio 100, dat op 11 september plaatsvindt in Plopsaland De Panne. Daarnaast zal ze vanaf maart 2022 ook in Nederland te zien zijn in de Mega Mindy Theatershow.

Stevens is onder meer bekend van de Ketnet-serie Hoodie, waarin ze de rol van Flo neerzet. Ze speelde ook al in verschillende musicals. ‘Ik vind het geweldig dat ik Mega Mindy mag gaan spelen’, zegt ze. ‘Ze is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur.’

Het is overigens niet de eerste keer dat Lotte Stevens het pakje van Mega Mindy mag aantrekken. Ze viel af en toe al eens in voor Free Souffriau.

Wie de rol van haar tegenspeler Mega Toby gaat spelen, is nog niet bekend. Er worden audities georganiseerd, waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden via studio100.com. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content