‘Lang Leve’ en ‘Wat Als?’ maken kans op Montreux Comedy Award

Een scène uit 'Wat Als...' © gf

De televisieprogramma’s ‘Lang Leve’ en ‘Wat Als?’ hebben een nominatie beet voor de Montreux Comedy Awards. Deze prijzen worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse festival in het Zwitserse Montreux.

In een persbericht liet VTM weten dat de sketchshow ‘Wat Als?’ en het humoristische programma ‘Lang Leve’ genomineerd zijn voor de Montreux Comedy Awards, die op 8 december uitgereikt worden.

‘Lang Leve’ van productiehuis Ded’s It is genomineerd in de categorie ‘Best Comedy Special’, net als het Duitse ‘Nate Light’ en de Britse programma’s ‘The Revolution Will Be Televised’ en ‘The Sarah Millican Television Programme’. ‘Lang Leve’ (‘Hail Hail’) wordt gepresenteerd door Jonas Van Geel en geeft telkens een humoristische terugblik van het leven van een bekende Vlaming.

‘Wat Als?’ kreeg dan weer een nominatie in de categorie ‘Best Sketch Show’. De andere kandidaten zijn het Britse ‘Cardinal Burns’, het Zwitserse ‘Twist The Sketch comedy’ en het Oekraïense ‘Funny Gals’. ‘Wat Als?’ was onder meer al eens genomineerd voor een internationale Emmy Award. Het Montreux Comedy Festival, dat zich focust op tv-comedy, vindt plaats van 4 tot en met 10 december. (BELGA/AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content