John Cusack speelt mee in eigen Wall Street-reeks

© Reuters

Cusack zal opduiken in de pilootaflevering van de nieuwe CBS-reeks. De acteur schreef mee aan het verhaal en is ook uitvoerend producent van de serie.

John Cusack was het voorbije jaar een van de meest gevraagde acteurs om mee te spelen in de pilootafleveringen van nieuwe, grote dramaseries. Maar Cusack weigerde elk aanbod. In de nieuwe Wall Street-dramareeks waaraan hij zelf meeschreef, wil hij wel een rolletje op zich nemen.

Na het succes van de recente film ‘The Wolf of Wall Street’ van Martin Scorsese, komt het financiële hart van de wereld opnieuw tot leven in de nieuwe reeks van CBS. Het verhaal focust op Jackson, een slimme gesofisticeerde hefboomfondsondernemer die voor Amerika gevochten heeft in Irak en het verlangen heeft om goed te doen.

Charlie Cox, bekend als Owen Slater uit ‘Boardwalk Empire’, neemt de rol van Jackson op zich. Cusack zal in de eerste afleveringen opduiken als Ted, een cynische ex-Wall Streetondernemer die uit de business is gestapt. Ted was eerst voorzien als een hoofdpersonage in het verhaal, maar Cusack zou enkel in de pilootaflevering meespelen. Ook Maggie Grace, Shannon in ‘Lost’, zal een rol vertolken. (FL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content