Hyperlokaal, tv vanuit jouw woonkamer

Het jongerenmedia-agentschap StampMedia zendt op zaterdag 3 december de eerste aflevering uit van haar live talkshow Hyperlokaal.TV.

Het jongerenmedia-agentschap StampMedia zendt op zaterdag 3 december de eerste aflevering uit van haar live talkshow Hyperlokaal.TV. De uitzending vindt plaats vanuit de zetel van een buurtbewoner midden in de wijk Antwerpen-Noord.

StampMedia brengt samen met Samenlevingsopbouw Antwerpen Stad twee actuele thema’s van een Antwerpse wijk laagdrempelig naar de beeldbuis. In de eerste aflevering komen twee onderwerpen aan de orde: de identiteit van ‘den 2060’ en haar bewoners en de participatie van jongeren in het beleid, al dan niet dankzij de Jeugdraad. Gasten zijn o.a. jeugdschepen Leen Verbist en rapper Dariush.

Iedereen heeft iets te zeggen over Antwerpen-Noord, maar laten we nu de bewoners zelf eens aan het woord laten. Hyperlokaal.TV nodigt iedereen van harte uit op zaterdag 3 december vanaf 14.00 uur in de Van Kerckhovenstraat 82, waarbij iedereen de kans krijgt om het programma te volgen op groot scherm, onder het genot van een hartverwarmend drankje.

Hyperlokaal.TV is een samenwerking tussen StampMedia, Samenlevingsopbouw Antwerpen Stad en de Jeugddienst district Antwerpen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content