‘How I Met Your Mother’ krijgt negende en laatste seizoen

CBS bevestigt dat er een negende seizoen komt van de populaire sitcom ‘How I Met Your Mother’. In dit laatste seizoen zullen de makers ook de identiteit onthullen van de mysterieuze moeder uit de titel van de reeks.

‘How I Met Your Mother’, de Amerikaanse comedyserie, komt terug voor een negende en laatste seizoen. HIMYM vertelt via flashbacks het verhaal van hoe Ted (Josh Radnor) de moeder van zijn kinderen heeft leren kennen. De reeks loopt al sinds 2005 op de Amerikaanse televisie en is ook in Vlaanderen te zien. Het is nog niet bekend wanneer de negende reeks in de VS in première gaat.

Het seizoen zal waarschijnlijk weer 22 afleveringen tellen en in mei 2014 afsluiten met de bekendmaking van de moeder van Teds kinderen. De hele cast speelt ook nu terug mee, dus ook Jason Segel (Marshall), waarvan het lang onduidelijk was of hij wel of niet ging meedoen. Tegen dat de show in mei zijn einde bereikt, zal het de grens van 200 afleveringen overschreden hebben.

“Gedurende acht jaar zorgde HIMYM voor legendarische oneliners en grensverleggende comedy”, meldde CBS. “We zijn blij dat de schrijvers en de cast de kans krijgen om dit laatste hoofdstuk te vertellen en eindelijk de mysterieuze moeder kunnen onthullen.” (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content