Herrijst Brian Griffin uit de dood?

Geruchten doen de ronde dat de populaire geanimeerde hond Brian Griffin terug zal keren in de Amerikaanse serie Family Guy. Toen het personage in november overleed in de reeks startten fans een petitie om hem terug te laten keren.

De welbespraakte familiehond Brian Griffin werd in november uit de serie Family Guy geschreven door hem onder een auto terecht te laten komen in de aflevering ‘Life of Brian’. Deze plottwist zorgde echter voor heel wat kritiek. De fans bleven dan ook niet bij de pakken zitten, maar startten een petitie die meer dan 12.000 handtekeningen ophaalde.

De schrijvers van Family Guy zouden de eloquente hond dan ook laten terugkeren in de kerstaflevering ‘Christmas Guy’ die op 15 december wordt uitgezonden in Amerika. Fox onthoudt zich van commentaar, maar in de korte samenvatting van de aflevering wordt geschreven dat baby Stewie een masterplan bedenkt om datgene wat hij absoluut wil krijgen voor kerstmis ook echt te ontvangen. Ook wordt Brian in de oplijsting van de cast opgenomen.

Het is dus wachten op nieuws vanuit Amerika om te achterhalen wat de kerstwens van Stewie inhoudt en of de geliefde Brian terugkeert naar de Griffin-familie. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content