Hans Teeuwen trekt na vier jaar weer de theaters in (en komt ook naar België)

Hans Teeuwen

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat weer de theaters in. De theatertour van zijn achtste Nederlandse soloshow Nou Lekker Dan gaat op 11 maart van start. De voorstelling is daarna tot en met november te zien in Nederlandse en Belgische theaters.

In ons land zal Teeuwen te zien zijn in Antwerpen, Gent, Oostende, Brussel en Hasselt. Voor België gaat het om 9 voorstellingen, de eerste op vrijdag 17 juli in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Het is vier jaar geleden dat Teeuwen op de planken stond met de uitverkochte tour van zijn vorige show ‘Echte Rancune’.

De voorverkoop voor Nou Lekker Dan start maandag 3 februari om 10.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de cabaretier en de theaters. De nieuwe show van Teeuwen geeft volgens een toelichting ‘een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content