Goedele Liekens terug op vtm

In ‘Het Sterke Geslacht’ wil ze samen met Bruno Wyndaele en Filip Peeters de mythe dat vrouwen het zwakke geslacht zijn ontkrachten.

Dit najaar gaan presentator Bruno Wyndaele en ploegkapiteins Goedele Liekens en Filip Peeters in twaalf afleveringen op zoek naar ‘Het Sterke Geslacht’. Acteur Filip Peeters leidt uiteraard het mannelijke team, Liekens gidst het vrouwelijke tiental. Elke aflevering draait om een eigenschap die mannen of vrouwen meer of minder zouden hebben. Op basis van deze eigenschappen kiezen Peeters en Liekens elk tien Bekende Vlamingen die een reeks opdrachten tot een zo goed mogelijk einde moeten brengen.

Zoals het in de traditie van Bruno Wyndaele-programma’s past, speelt deze nieuwe reeks zich op een verre en vooral warme locatie af. Voor ‘Het Sterke Geslacht’ kozen de makers het toepasselijke Griekse eiland Lesbos.

‘Het Sterke Geslacht’ bezegelt de terugkeer van Goedele Liekens naar vtm, na haar niet zo succesvolle uitstapje bij concurrent VT4. Bruno Wyndaele is voor de eerste keer als presentator te zien op de commerciële omroep, eerder presenteerde hij o.a. al De Laatste Show, De Slimste Mens Ter Wereld, Beste Vrienden en Eeuwige Roem op de openbare omroep.

Een zuiders oord en een aantal BV’s, het blijft een gouden combinatie voor Bruno Wyndaele. Herinnert u zich nog zijn reeks ‘Beste Vrienden’?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content