Focus trakteert op games, concerten en filmtickets

The Necks © .
Tobias Cobbaert

Win deze week de game Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, tickets voor de concerten vanThe Necks + Heleen Van Haegenborgh en Lords of Acid en filmtickets voor The Loft.

In de huid van Sherlock Holmes

In de game Sherlock Holmes: Crimes & Punishments moet u, met de hulp van Dr. Watson, zes zaken oplossen. Wij mogen 5 exemplaren voor PlayStation 4 weggeven.

The Necks + Heleen Van Haegenborgh in de Handelsbeurs

Ergens tussen jazz en minimalisme mag u het werk van het Australische trio The Necks situeren. Heleen Van Haegenborgh ging aan de slag met piano en (deze keer op tape, maar overal rondom u) 23 misthoorns. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor het concert op 17/10 in de Gentse Handelsbeurs.

Lords of Acid op LandenBeats

LandenBeats – in Landen – serveert u met Praga Khan en The Neon Judgement duistere diamanten uit eigen gouw. Maar waar iedereen naar uitkijkt op 11/10, is Lords of Acid, voor het eerst in dertien jaar weer op een vaderlands podium. Wij mogen 25 duotickets weggeven.

The Loft op Film Fest Gent

De very important person die u bent, mag van ons naar de openingsfilm van het Film Fest Gent: The Loft van Erik Van Looy. Wij geven 3 x2 viptickets weg, inclusief parkeerkaart en shuttledienst.

Kies zelf uw bezoek aan Film Fest Gent Wij mogen ook nog eens 10 duotickets weggeven voor een film die u zelf kiest (uitgezonderd openings- en slotfilm en speciale evenementen).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content