Focus trakteert op film- en concerttickets

BRNS. © Facebook
Tobias Cobbaert

Win deze week gratis tickets voor de voorstelling van de docu Fed Up tijdens Docville in Leuven, games van Ride en concerttickets voor Ha’fest in de Gentse Handelsbeurs.

35×2 Fed Up@Docville

Op 6/5 kunt u in het kader van Docville om 19 uur in het Leuvense Wagenhuys naar Fed Up, een docu over wat de voedingsindustrie ons allemaal met de nodige suiker oplepelt. Onze hoogsteigen huisdokter en Bodytalk-hoofdredacteur Marleen Finoulst leidt naderhand een debat. Wij mogen 35 duotickets weggeven.

3x Ride

Echte virtuele motards kiezen voor Milestone. De Italiaanse gameontwikkelaar die het hardste vlamt op twee wielen presenteert nu Ride, waarin u met meer dan 100 levensechte machines kunt racen. Wij mogen 3 exemplaren voor PS4 weggeven.

2x5x2 Ha’fest

De Gentse Handelsbeurs viert voor de tweede maal feest onder de Ha’fest-vlag. Op 13/5 kunt u een avondje over de vaderlandse taalgrens piepen, met concerten van BRNS, Great Mountain Fire en Robbing Millions. De dag nadien, op 14/5, gaat het er iets klassieker aan toe – ma non troppo. De IJslandse celliste Hildur Gudnadóttir opent voor het Liesa Van der Aa Trio en ten slotte is er The Loom of the Mind, een muziekvoorstelling van het Belgische barokcollectief BOX en de IJslanders Mugison en Pétur Ben. Wij mogen voor beide avonden 5 duotickets weggeven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content