Erika Van Tielen verlaat de VRT

Erika Van Tielen verlaat eind mei de VRT. De 29-jarige presentatrice van ‘Vlaanderen Vakantieland’ en Studio Brussel wil een nieuwe weg inslaan.

Erika Van Tielen ging voor het eerst aan de slag bij de VRT als Ketnerwrapper zo’n tiental jaar geleden. In 2006 verliet ze de VRT voor een job bij de Vlaamse Mediamaatschappij, maar twee jaar later ging ze terug aan de slag bij de openbare omroep als presentatrice bij Studio Brussel en reporter bij het één-programma ‘Vlaanderen Vakantieland’. Daar verving ze Saartje Vandendriessche, die op dat moment ouderschapsverlof had.

Van Tielen heeft nu opnieuw besloten de VRT te verlaten, omdat ze nieuwe horizonten wil verkennen. ‘”Ik heb hier enkele heel fijne jaren doorgebracht en wil de VRT bedanken, ook voor de leuke programmavoorstellen die mij recent nog zijn gedaan. Ik ga nu rustig de tijd nemen om alle mogelijkheden – binnen en buiten de media – op een rijtje te zetten. Alle opties blijven open.’ Eind mei trekt de presentatrice de deur van de VRT achter zich dicht.

De VRT bedankt Erika Van Tielen voor haar inzet en wenst haar een mooie toekomst toe. (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content