Eerste kandidaten nieuwe reeks ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bekend

Onder andere VRT-gezicht Eva Daeleman, mediafiguur Lesley-Ann Poppe, komiek William Boeva, actrice Barbara Sarafian en StuBru-gezicht Lisa Smolders zullen plaatsnemen in de ondervragingsstoel van presentator Erik Van Looy.

Dit najaar is er opnieuw een splinternieuw seizoen van het populaire quizprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ te zien op VIER. Daaraan zullen weer heel wat bekende gezichten deelnemen. Onder andere actrice Barbara Sarafian en Studio Brussel-presentatrice Lisa Smolders zullen meedingen naar de titel van Slimste Mens. Op 6 juni werd al bekendgemaakt dat VRT-gezicht Eva Daeleman, mediafiguur Lesley-Ann Poppe en komiek William Boeva ook plaats zullen nemen in de ondervragingsstoel van presentator Erik Van Looy.

Op 7 juni werd via Het Nieuwsblad bekendgemaakt dat actrice Barbara Sarafian en presentratrice van Studio Brussel Lisa Smolders een poging zullen wagen om de Slimste Mens ter Weremd te worden.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Lesley-Ann-Poppe, VRT-gezicht Eva Daeleman en komiek William Boeva ook zullen strijden om de felbegeerde titel.

Lesley-Ann Poppe -de ‘Komen Eten’-ster- liet in Het Nieuwsblad weten dat ze alvast voorbereidingen zal treffen voor haar deelname. ‘Ik ben geflatteerd dat de makers aan mij hebben gedacht, al maak ik mij geen illusies. Ik probeer de lat voor mezelf niet te hoog te leggen, want voor hetzelfde geld lig ik er na de eerste deelname al uit. Ik wil de kijkers positief verrassen, maar er ligt nog een flinke laag stof op mijn parate kennis. De komende maanden ga ik dus zeker en vast enkele encyclopedieën raadplegen.’ Daarnaast zullen ook

De vorige editie van de befaamde Vlaamse quiz werd gewonnen door topsporter Tomas Van Den Spiegel. Bij de uitzending van de finale haalde televisiezender VIER 1.217.414 kijkers op het piekmoment. (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content