Eén lanceert tv-quiz om wk-tickets voor Brazilië te winnen

Eén pakt in 2014 uit met een nieuwe, algemene kennisquiz waarin twee elftallen het tegen elkaar opnemen als de twaalfde man. Inzet: een reis voor elf personen naar het WK Voetbal in Brazilië.

In 2014 pakt Eén uit met een gloednieuwe quiz waarin telkens twee elftallen het tegen elkaar opnemen als de twaalfde man. In een algemene kennisquiz strijden ze voor één duivelse prijs: een reis voor elf personen naar het WK Voetbal in Brazilië. Het bericht werd na de kwalificatie van de Rode Duivels voor het WK in Brazilië bekendgemaakt.
De winnaars van ‘De 12de man’ kunnen zich verheugen op een reis naar Brazilië inclusief vluchten, verblijf en tickets voor een wedstrijd van de Rode Duivels. Eén en productiehuis deMENSEN, dat de quiz maakt, zijn daarom op zoek naar elftallen die zich kandidaat willen stellen. Elke groep van 11 personen die een onderlinge link hebben, kan zich inschrijven.

“Jullie zijn bijvoorbeeld de elf snelste brandweermannen van Tienen, de elf stoerste mama’s van de ouderraad of de meest hechte familie van Vlaanderen. Alles kan, zolang er maar één duidelijke link is”, zo klinkt het op de website van Eén waar kandidaten zich kunnen inschrijven.

Bedoeling is dat elk elftal 3 topspelers afvaardigt. Zij nemen het op tegen evenveel spitsen van de tegenstander. Overleeft een team de strijd, dan kan dat team doorgaan naar de finaleronde met àlle elf teamleden van het elftal.

Voor alle duidelijkheid: De 12de man is geen voetbalquiz of wedstrijd voor voetbalexperten, maar een algemene kennisquiz. Eén heeft een website geopend met info over de quiz, waar kandidaten zich meteen kunnen inschrijven. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content