Dit is de nieuwe, indrukwekkende jury van ‘De Slimste Mens’

© SBS

Vanaf 14 oktober wordt het nieuwe seizoen van de amusementsquiz op VIER afgetrapt. Presentator Erik Van Looy krijgt het gezelschap van een bende zware jongens, als we de promofoto’s mogen geloven.

Herman Brusselmans is de meest verrassende naam in het lijstje. Hij zal anciens als Philippe Geubels, Lieven Scheire en Bruno Van den Broecke bijstaan. Ook Bart Cannaerts mag de jury vervoegen. Hun aanwezigheid zal ongetwijfeld op de lachspieren van Van Looy werken. Hun promofoto heeft alvast dat effect op ons.

Erik Van Looy is alvast erg enthousiast over de deelname van Brusselmans. “Het was voor mij echt een halszaak geworden om Herman te strikken voor het programma. Elk jaar bedacht ik maffe trucjes om hem te overtuigen, maar al snel werd duidelijk dat hij ook dit seizoen niet zou meespelen. Tot hij liet vallen dat hij wel een plekje in de jury zag zitten. Ik vind het fantastisch.”

De eerste namen van de kandidatenlijst raakten ondertussen ook al bekend. Tv-kok Jeroen Meus, sportanker Maarten Vangramberen en icoon Pat Krimson treden aan in de arenda. Ook Bart De Pauw, Fatma Taspinar, Rani De Coninck, Luc De Vos en Jan Hautekiet dingen mee naar de titel van slimste mens. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content