‘Deadline 14/10’ krijgt vervolg

Naar aanleiding van ‘de moeder der verkiezingen’ op 25 mei 2014, toont Vtm de nieuwe reeks ‘Deadline 25/5’, de opvolger van de succesvolle dramaserie ‘Deadline 14/10’.

Op 25 mei 2014 is het opnieuw tijd voor ‘de moeder der verkiezingen’, en daar hoort -na het grote succes van ‘Deadline 14/10’- natuurlijk weer een fictiereeks bij. VTM, Gazet van Antwerpen en ATV steken opnieuw de koppen samen voor ‘Deadline 25/5’, waarin Antwerpen terug centraal zal staan.

Net zoals bij ‘Deadline 14/10’ neemt actrice Charlotte Vandermeersch de titelrol van journaliste Marianne Smidt voor haar rekening. Ook Peter Van den Begin en Koen De Graeve, die Bart De Wever en Patrick Janssens vertolkten, zijn opnieuw van de partij.

Uit het filmpje dat VTM vrijgaf, blijkt dat voor ‘Deadline 25/5’ gefocust zal worden op de verkiezingsstrijd tussen Bart De Wever en Kris Peeters. Voor de vervolgserie op ‘Deadline 14/10’ neemt Charlotte Vandermeersch haar werk als journaliste bij de Gazet van Antwerpen opnieuw op wanneer Antwerpen zich klaarmaakt voor de federale verkiezingen.


‘”Deadline 14/10″ kon rekenen op meer dan een miljoen kijkers, en ook nu belooft het een spannende case te worden’, zegt Gudrun Burie, manager fictie van VTM. De regie is opnieuw van de hand van Maarten Moerkerke (‘Zone Stad’), het scenario werd bedacht door Ed Vanderweyden (‘Code 37’). (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content