Cirque du Soleilshow rond Michael Jackson naar Sportpaleis

Cirque du Soleil komt op 1 maart 2013 naar het Antwerpse Sportpaleis met een show rond de inspiratie en creativiteit van King of Pop Michael Jackson.

‘Michael Jackson The Immortal World Tour’, een samenwerking tussen Cirque du Soleil en de ‘Estate of Michael Jackson’, komt op 1 maart 2013 naar het Antwerpse Sportpaleis.

De show brengt een vijftigtal internationale dansers, muzikanten en acrobaten samen op het podium om “inzicht te verlenen in de geest, de passie en het hart van het artistieke genie” van Jackson.

‘Michael Jackson The Immortal World Tour’ is volgens de organisatoren zowel bedoeld voor de grootste fans van Jackson als voor andere nieuwsgierigen. De voorstelling zou een mix zijn van visuals, dans, muziek en fantasie, die het publiek meeneemt naar de oorsprong van de inspiratie en creativiteit van de in 2009 overleden popster.

Het stuk is van de hand van regisseur en choreograaf Jamie King, die met Jackson werkte tijdens diens ‘Dangerous’-tournee en producties verzorgde van andere sterren als Madonna, Britney Spears en Christina Aguilera. De hits van de ‘King of Pop’ worden voor de gelegenheid in een nieuw kleedje gestopt.

Tickets voor het evenement kosten tussen de 35 en 100 euro en zijn van 3 tot 9 oktober te koop voor Cirque du Soleil clubleden. Op 9 oktober begint de reguliere ticketverkoop. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content