Charlie Sheen heeft heimwee naar ‘Two And A Half Man’

Sheen heeft dan weer losse handjes wanneer hij gedronken heeft. Zowel zijn ex-vrouw als zijn huidige vrouw beschuldigden hem van huiselijk geweld. Hij werd daarvoor onlangs veroordeeld tot een lichte gevangenisstraf. © Reuters

De 49-jarige acteur werd in 2011 uit de serie gezet wegens ‘onaanvaardbaar gedrag’. Vandaag ziet hij een terugkeer wel zitten. “Als de makers het willen, is de kans dat ik het doe honderd procent.”

Charlie Sheen was jarenlang het uithangbord van de succesrijke humoristische serie, ‘Two And A Half Man’. Op een gegeven moment was hij zelfs de best betaalde televisieacteur ter wereld. Een drank- en drugsprobleem met daarbovenop een openlijke aanval op producent, Chuck Lorre, werden Sheen fataal. De serie stopte tijdelijk en Ashton Kutcher verving de flamboyante acteur als hoofdrolspeler. De makers hebben al ontkend dat er plannen zijn om hun voormalige ster terug te halen, al blijft Sheen wel overtuigd dat een reünie een goed idee is.

Charlie Sheen, geboren als Carlos Estévez, is voornamelijk bekend van films als ‘Wall Street’ (1987), ‘Hot Shots!’ (1991) en de serie ‘Spin City’ (2000-2002). Momenteel werkt hij aan een nieuw project, ‘Anger Management’. Daarin speelt hij Charlie Goodson, een voormalig honkballer die zijn agressieaanvallen onder controle kreeg en nu zijn ervaringen wilt delen. Dat doet hij door praatsessies thuis te organiseren. Het tweede seizoen loopt nu volop in de Verenigde Staten. (WH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content