Blessures voor Koen Wauters en Tom Waes tijdens opnames nieuw programma

Tijdens de opnames van ‘Wauters versus Waes’, het nieuwe programma dat in 2014 op Eén en VTM wordt uitgezonden, vechten Koen Wauters en Tom Waes hun strijd uit. Dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

In ‘Wauters versus Waes’, het nieuwe gezamelijke programma dat in 2014 afwisselend op Eén en VTM wordt uitgezonden, gaan Koen Wauters en Tom Waes tijdens allerlei opdrachten elkaar tien weken lang uitdagen om tot het uiterste te gaan. En dat mag je volgens de presentatoren gerust letterlijk nemen.

‘We wisten vanaf dag één dat het geen kattenpis zou worden’, zegt Tom Waes in Het Laatste Nieuws. En dat zorgde al voor blessures tijdens de opnames. Waes kreeg rust voorgeschreven nadat hij zijn buikspieren scheurde. ‘Ik kan ’s ochtends amper uit bed en stappen is ook pijnlijk’, zegt hij. Maar de man die ooit met ‘Marathon des Sables’ een van de zwaarste loopwedstrijden ter wereld heeft gelopen, is meer gewoon dan deze ‘vervelende blessure’.

Wauters heeft bij een val enkele ribben gekneusd, een schouder ontwricht en de ligamenten verrokken. ‘Tijdens een oefensessie trampolinespringen ben ik écht gecrasht’, zegt hij. ‘Ik ben loodrecht op mijn hoofd gevallen. Sindsdien heb ik last van hoofdpijn (..) en ik heb het gevoel dat iemand mijn nek met een ijzeren greep vastheeft.’

De opnames liggen nu – noodgedwongen – even stil. In de loop van de volgende maanden vechten de heren hun strijd verder uit. De uitzenddatum van het programma is nog niet bekend. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content