Alle tv-programmaties aangepast; livefinale ‘The Voice’ met een dag uitgesteld

Alle tv- en radio-zenders hebben hun programmatie op de dag van nationale rouw aangepast. De finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ is verplaatst naar zaterdag 17 maart.

Op de dag van nationale rouw hebben alle zenders hun programmatie aangepast. Op VTM is de livefinale van ‘The Voice van Vlaanderen’ naar zaterdag 17 maart (20u45) verplaatst. De commerciële zender brengt de hele dag een serene programmatie. Sketch Up’ en ‘Voor de Show’ worden vervangen door films. En er wordt geen reclame uitgezonden, ook niet op zusterzender 2BE. Het programma ‘Zware jongens: wegmisbruikers’ wordt geschrapt.

De VRT vervangt ‘De topcollectie van…’ (17.05 u) door een herhaling van ‘Dieren in nesten’. ‘Hotel Babylon’ (22.10 u) wordt vervangen door een herhaling van ‘Smaak’ . Canvas brengt de speelfilm ‘Tous les matins du monde’ in plaats van ‘Versailles’, en schrapt ‘Een laatste groet’.

VT4 annuleert de actiefilm ‘The Guardian’ en de thriller ‘Nightwatch’. Op VIJFtv wordt het drama ‘Stolen Miracle’ vervangen. De jongerenzender Jim past het muziekaanbod aan.

Radio

Radio 1 schrapt alle muziekitems en programma’s, met uitzondering van ‘Ochtendpost’, ‘Middagpost’ en ‘Avondpost’ die op een serene manier gebracht worden. Klara waakt over een serene muzikale en inhoudelijke lijn.

MNM past heel de programmatie aan en geeft de programma’s een andere invulling. De programma’s ‘Sing your song’, ’90’s & Nillies’, en ‘MNM Dance’ worden geschrapt. Studio Brussel scharpt de programma’s ‘One night stand’, ‘Gunther D.’, ‘Switch 30’ en ‘Murdock’. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content