Alle kandidaten tv-quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bekend

Op 17 september wordt het startschot gegeven van de vernieuwde Woestijnvis-quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’, voortaan te zien op VIER. Alle kandidaten, waaronder politici, schrijvers, acteurs en nieuwe VIER- en Vijf-gezichten, zijn bekendgemaakt.

Op 17 september gaat het tiende seizoen van de succesvolle Woestijnvis-quiz ‘De Slimste Mens Ter wereld’ van start. De opzet blijft dezelfde, alleen aan de formule werd gesleuteld. Want naast BV’s dingen voor het eerst ook (voorlopig) niet bekende mensen mee naar de titel van Simste Mens. Presentator is opnieuw Erik Van Looy, bijgestaan door jurylid en komiek Philippe Geubels.

VIER, de nieuwe thuishaven van de quiz, maakte de kandidaten bekend. Onder hen onder meer CD&V-voorzitter Wouter Beke, zijn collega bij Open VLD Alexander De Croo en minister van media Ingrid Lieten. Bij de nieuwe gezichten van VIER en Vijf noteren we Michiel De Vlieger, Sofie Lemaire en Otto-Jan Ham. Opmerkelijk: er is geen enkele deelnemer in loondienst van de Vrt te bespeuren. Ook voetbalkenners Johan Boskamp en Jan Mulder, stand-upcomedians Henk Rijckaert en Bart Cannaert, en acteurs Ben Segers en Sarah Van Geel zijn van de partij.

De volledige deelnemerslijst:
Alexander De Croo, Ann De Craemer, Ann Van Elsen, Arne de Tremerie, Bart Cannaerts, Ben Segers, David Galle, Frieda Van Wijck, Gertjan Rasschaert, Guinevere Claeys, Henk Rijckaert, Ingrid Lieten, Jan Mulder, Jean Blaute, Jef Neve, Jelle De Beule, Johan Boskamp, Jonas Van Geel, Laurens Nuyens (de Lau), Magali Cobbaert, Meyrem Almaci, Michiel Devlieger, Nadia Sminate, Otto-Jan Ham, Pascal Braeckman, Paulien Cornelisse, Peter Van Asbroeck, Robin Pront, Sarah Van Geel, Sofie Lemaire, Stefan Brijs, Sylvia Van Driessche, Tomas Van Den Spiegel, Wouter Beke. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content