Al 25.000 tickets verkocht voor Theater Aan Zee

In Oostende gaat de 17e editie van Theater Aan Zee van start. Er zijn al 25.000 tickets verkocht.

Theater Aan Zee start vanavond en duurt 10 dagen. Op 45 locaties verspreid over de stad en de haven, waaronder Café Koer in het Leopoldpark en cultuurcentrum De Grote Post, vinden 410 voorstellingen plaats van 153 verschillende projecten. Centrale gast in Oostende is dit jaar het Antwerpse gezelschap De Roovers.

Voor de theatervoorstellingen, concerten en literatuurformats zijn inmiddels 25.000 van de 35.000 tickets verkocht, bevestigt Tatjana Bonne, woordvoerster van Theater Aan Zee. Voor ‘Gepokt en Gemazeld’ van Het Kip, ‘IJdele dagen’ van ’t Arsenaal en ‘Bloedsomloopworst’ van Bernard Van Eeghem werd een zelfs extra voorstelling ingelast.

Bonne benadrukt wel dat er nog steeds heel wat kaarten zijn voor diverse voorstellingen en dat het publiek ook kan genieten van 138 concerten en kindervoorstellingen die volledig gratis zijn.

Vanavond start het festival met een gratis muzikaal parcours door het kloppend hart van Theater Aan Zee, met name cc De Grote Post en Café Koer, met onder meer Stijn Meuris, Piv Huvluv en Bruno Deneckere. Meer info op theateraanzee.be. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content