VTM stelt voorjaar voor met tien nieuwe programma’s

© VRT JOKKO

Boer zkt vrouw krijgt een internationale versie, Mijn restaurant en Mijn pop-uprestaurant eentje met BV’s: het zijn twee van de nieuwe formats die de VTM-kijker begin 2018 te zien krijgt.

VTM heeft zijn programma-aanbod voor volgend voorjaar bekendgemaakt. Daarin is plaats voor tien nieuwe programma’s. Op het fictiefront is er De infiltrant, een reeks over een veroordeelde oplichter die de politie helpt om een drugstrafikant te klissen. In de cast zitten heel wat bekende namen, zoals Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft, Wouter Hendrickx, Natali Broods en Peter Van den Begin.

Eerder geraakte al bekend dat Lieven Scheire, tot een paar maanden geleden nog exclusief aan Eén verbonden, een panelshow zou maken voor VTM. In Kan iedereen nog volgen? voorspelt hij de toekomst, samen met enkele bekende Vlamingen.

Verder wil VTM het openingsgala van kleine broertje CAZ, waarin BV’s tegen elkaar boksten, dunnetjes overdoen in Boxing Stars. Tweesterrenrestaurant is dan weer het broertje van Mijn restaurant en Mijn pop-uprestaurant, inclusief Sergio Herman, maar dan met BV’s.

Er komt ook een nieuw programma van Luk Alloo, Alloo en de liefde. Opvallend is dat daarnaast twee andere formats van de tv-maker, Alloo in de nacht en Alloo Bij, een nieuw seizoen krijgen dit voorjaar. Ook van Blind Getrouwd, Belgium’s Got Talent, Beste Kijkers, Tegen De Sterren Op (met Louis Talpe als nieuw castlid), De Wensboom, Groeten uit, De Zonen van Van As en Liefde voor Muziek kondigde VTM nieuwe seizoenen aan.

Nog nieuw op VTM

Weg Met Ons Ma: bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben.

Echte mensen: jong leven: documentairereeks over hulpverleners die met kinderen werken, zoals verplegers en kinderartsen

Boer zkt Vrouw Internationaal: Dina Tersago en An Lemmens zoeken een lief voor Vlaamse boeren in het buitenland

Dossiers van VTM Nieuws: Dossier X, reconstructies van de grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis, en F-16, dat zes piloten van het Belgisch leger volgt, onder meer tijdens missies boven Syrië en Irak.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content