Veerle Baetens speelt hoofdrol in nieuwe fictiereeks voor één

© Belga

Een jonge vrouw met geheugenverlies als spilfiguur in een mysterieuze verdwijningszaak, dit is de verhaallijn van de gloednieuwe fictiereeks Tabula Rasa. De opnames met een topcast met onder meer Veerle Baetens, Tom Audenaert en Jeroen Perceval starten op dinsdag.

Tabula Rasa zou een meeslepende, psychologische thriller moeten worden, klinkt het in het persbericht. De namen in het productieteam zijn alvast veelbelovend. De reeks vond zijn oorsprong in het hoofd van Malin-Sarah Gozin, die ook al Clan en Conny & Clyde uit haar pen toverde. Ze kreeg hierbij hulp van Veerle Baetens, die debuteert als scenariste, en van Christophe Dirickx, die ook meewerkte aan De Helaasheid der Dingen en Linkeroever. Voor de regie tekenen Jonas Govaerts, van de horrorprent Welp, en Kaat Beels, die onder meer Clan regisseerde.

Veerle Baetens neemt ook de hoofdrol op zich, zij vertolkt de jonge vrouw met geheugenverlies. In Tabula Rasa wordt ze bijgestaan door Gene Bervoets, Tom Audenaert, Jeroen Perceval, Stijn Van Opstal, Hilde Van Mieghem, Peter Van Den Begin, Natali Broods, Lynn Van Royen en François Beukelaers. Op het resultaat van deze indrukwekkende productie is het nog wachten tot het najaar van 2017. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content