TMF verdwijnt en wordt vervangen door Comedy Central 24/7

© gf

TMF verdwijnt vanaf 1 november van het scherm. De tv-zender die vooral videoclips en popmuziek uitzendt, wordt vervangen door Comedy Central 24/7.

Dat meldt Viacom International Media Networks (VIMN) maandag.

Comedy Central werd op 20 januari vorig jaar gelanceerd in Vlaanderen en is nu nog te zien op TMF van 22 uur tot middernacht. Vanaf 1 november zal Comedy Central 24/7 uitzenden in plaats van de huidige twee uur, waardoor TMF verdwijnt.

“Ook in Vlaanderen heeft Comedy Central veel potentieel, net als in Nederland en de rest van de wereld”, maakt Viacom zich sterk. “Sinds de lancering vorig jaar kwamen er vanuit verschillende kanten vragen of wij het aanbod van Comedy wilden vergroten. Dat gaan wij vanaf 1 november doen. Van internationale top comedy series als ‘South Park’ en ‘Bob’s Burgers’, nieuwe producties als ‘POPOZ’, tot ‘The Daily Show’.”

De vernieuwde “The Daily Show met Noah Trevor” zal ook in Vlaanderen te zien zijn vanaf 1 november. Comedy Central richt zich op de doelgroep 18-34-jarigen en is een internationaal merk.

“Jongeren kijken steeds meer naar tv-kanalen voor volwassenen en minder naar lineaire jongerenzenders. Comedy Central speelt hierop in en heeft alle content in huis om deze doelgroep te bereiken via haar tv-zender en haar online partals”, aldus Viacom. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content