Speel het Geordie Shore-drankspel om het nieuwe seizoen op gepaste wijze in te zetten

© gf

Het twaalfde seizoen van Geordie Shore is ingeblikt én de reeks bestaat vijf jaar. Dat moet gevierd. Want als het feit dat deze show de hoogst genoteerde MTV-serie ooit is niet genoeg reden is om in de drank te vliegen, dan helpt Knack Focus u graag een handje.

Geordie Shore is voor MTV wat een zatte nonkel is voor een familiefeest: onmisbaar voor de sfeer, dodelijk voor het niveau. Wat begon als een Britse remake van de Amerikaanse original ‘Jersey Shore’ doen de Geordies nu al twaalf seizoenen dienst als tour guide voor Noord-Engelse hotspots waar je nooit of te nimmer een voet wilt binnenzetten (“Bijoux”, iemand?) maar waar je maar wat graag een vlieg op de muur zou willen zijn.

MTV zendt vanaf 15/5 elke zondagavond de Geordie Shore Big Birthday Battle uit – een verjaardagseditie met behoorlijk wat voer voor drama. Marnie en Aaron keren als koppel naar het huis terug, Charlotte en Gary zijn weer single en Jay, Sophie, Ricci, James en Dan maken hun comeback.

Hoe zal Charlotte reageren wanneer haar BFF en original Geordie Sophie door de deur binnenkomt? Wie zal Jay onder zijn hoede nemen en alles leren over de Geordie-levensstijl? Zal James aanvaard worden na zijn turbulente exit uit het huis? Komen die deinende dekbedden van Ikea? Kan Ricci de squad nog wel bijhouden nu hij aan de andere kant van wereld woont? Hebben die nu nog steeds geen smartphone? Hoe staat het met de aan/uit-relatiemodus van Kyle en Holly? En waarom weten we dit eigenlijk allemaal?

Omdat het onmogelijk is een afdeling van Geordie Shore in je brein te pompen zonder verdoving, hebben we een kek drankspel opgesteld dat doorgaans ook voor K3-verkiezingen en het Eurovisiesongfestival gebezigd wordt: de bingo!

Speel het Geordie Shore-drankspel om het nieuwe seizoen op gepaste wijze in te zetten
© Knack Focus

De regels zijn simpel: druk het bordspel af, en telkens als één van bovenstaande scenario’s zich afspeelt op het scherm of in je brein, plaats je een gevuld shotglaasje op het vakje. Heb je vier opeenvolgende shotglaasjes – horizontaal, verticaal of diagonaal -, dan kieper je alle shots naar binnen.

Zorg dat je op maandagochtend nooit plannen maakt.

Geordie Shore, vanaf 15 mei iedere zondag om 22u op MTV.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content