Siska Schoeters verhuist van Studio Brussel naar Radio 2

© GF

Siska Schoeters zal vanaf januari niet meer te horen zijn op Studio Brussel. De presentatrice verhuist namelijk van de ene VRT-radiozender naar de andere.

Schoeters komt bij Radio 2 terecht, waar ze Britt Van Marsenille zal aflossen bij “De madammen”. Dat melden de radiozenders in een persbericht.

Schoeters, die haar eerste stappen bij Studio Brussel in 2003 zette als presentatrice van “De Afrekening”, kijkt naar eigen zeggen terug op een mooie periode bij de radiozender. “Vijftien prachtige jaren Studio Brussel pakken ze mij nooit meer af. Bedankt aan iedereen die luisterde én met mij samenwerkte. Gelukkig was ik een gemakkelijke in de omgang! Life is music. Music for life. Merci for life. En Radio 2: ik kom eraan! Met veel goesting. En dat is écht veel”, zegt ze op Instagram.

Schoeters zal vanaf 2 januari bij Radio 2 de plaats innemen van Britt Van Marsenille bij “De madammen”, die binnen Radio 2 andere opdrachten krijgt.

Zo krijgen de twee andere madammen, Anja Daems en Cathérine Vandoorne, voor de vierde keer al sinds het ontstaan van het programma een nieuwe collega. In 2007 startte het Radio 2-programma met Daems, Vandoorne en Ilse Van Hoecke. Toen die laatste vertrok in 2013, werd ze vervangen door Leki die op haar beurt werd vervangen door Van Marsenille in 2014.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content