Plannen voor derde seizoen True Detective

© HBO

HBO heeft plannen voor een derde seizoen van ‘True Detective’. ‘Deadwood’-scenarist David Milch zou mee aan de kar duwen.

Een derde seizoen van True Detective zit in de pijplijn. Volgens Deadline zou Nic Pizzolatto, de bedenker van de gesmaakte misdaadreeks, al de eerste twee afleveringen neergepend hebben. Ook David Milch, scenarist en producer van ‘Deadwood’ en ‘New York Police Blues’, wordt mogelijk bij het project betrokken, zo meldt de site nog.

Het eerste seizoen van True Detective, met Matthew McConaughey en Woody Harrelson in een glansrol, werd bedolven onder de lovende kritieken. De twee gaan als rechercheurs Rust Cohle en Martin Hart op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers op de meest gruwelijke wijze om het leven brengt. Het wordt uiteindelijk een speurtocht die jarenlang duurt en vreet aan de ziel en het leven van de twee zwijgzame mannen – die daarbovenop ook hun privéleven verwaarlozen. De serie won vijf Emmy Awards. Het tweede seizoen, met onder andere Vince Vaughn, Colin Farrell en Rachel McAdams, stelde teleur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content