Nieuwe details Game of Thrones seizoen 7 bekend

© GOT

HBO heeft nieuwe details verklapt over het zevende, en voorlaatste, seizoen van Game of Thrones. Het gaat over het aantal afleveringen, de filmlocaties en de release date.

Dat Game of Thrones op de winter moet wachten en dat de opnames daardoor moeten worden uitgesteld, wordt bevestigd. Het zevende seizoen van de popularie fantasyreeks zal volgens The Hollywood Reporter in de zomer van 2017 op het kleine scherm verschijnen.

Dat is dus later dan hun gewoonlijke release in de lente. Game of Thrones kan daardoor niet meedingen naar de Emmy’s in 2017. Dit jaar versierde de show, met 23 nominaties, de meeste van nominaties van allemaal.

Opnames zullen ook deze keer weer plaatsvinden in Noord-Ierland. Spanje en IJsland mogen eveneens de GoT-crew verwachten. In de regiestoel maken Alan Taylor, Jeremy Podewsa en Mark Mylod opnieuw hun opwachting. Matt Shakman, bekend van Fargo, zal debuteren.

Verder bestaat het zevende seizoen van Game of Thrones niet langer uit de gewoonlijke tien afleveringen. Deze keer staan er slechts zeven afleveringen op het programma. (JVDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content