Netflix-reeks ‘1899’ geannuleerd na 1 seizoen

© Netflix

Dat bevestigt co-bedenker Baran bo Odar via Instagram.

Slecht nieuws voor de fans van de Netflix-reeks ‘1899’. De mysterieuze serie, die een groep immigranten volgt op een boot waar zich allerlei vreemde gebeurtenissen afspelen, zal geen tweede seizoen krijgen. Dat liet co-bedenker Baran bo Odar weten op zijn Instagrampagina met een bericht dat ook onderschreven werd door zijn partner en medebenker Jantje Freise.

Daarmee kunnen Bo Odar en Freise het succes van hun eerste Netflix-hit ‘Dark’ dus niet evenaren. ‘Net als bij “Dark” hadden we deze ongelooflijke reis graag vervolledigd met een tweede en derde seizoen. Maar soms loopt het anders dan gepland. Dat is het leven,’ schrijft Bo Adar.

Het nieuws van de annulatie komt enigszins onverwacht. ‘1899’ kreeg gemengde recensies, maar zorgde vier dagen na release al voor meer dan 80 miljoen kijkuren voor Netflix. Hoe de toekomst voor Bo Adar en Freise er bij Netflix uit ziet, is nog ongeweten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Partner Content