Live en uitgesteld kijken via website en app van VTM kan vanaf maandag

Sofie Dumont © BELGA

Op die manier wil de commerciële zender zijn kijkers een extra service bieden. Mensen kunnen vanaf maandag om het even waar en wanneer inpikken, zowel op laptop en PC, als op smartphone en tablet.

Medialaan, en VTM op kop, werkt al een tijdje een gerichte digitale strategie uit, onder meer om meer jongeren te bereiken. De nieuwe service is een volgende innovatie van de zender nadat hij midden 2014 startte met het aanbieden van volledige afleveringen op de site en de app. Volgens recente cijfers van Medialaan werden intussen 1,1 miljoen accounts aangemaakt om die afleveringen te bekijken. Afgelopen maand april werden er 2,5 miljoen volledige afleveringen bekeken op vtm.be en de VTM-app.

De volledige afleveringen op vtm.be en VTM-app worden vooral door jonge mensen bekeken. Iets meer dan de helft van alle jongeren in Vlaanderen (15-24 jaar) heeft ondertussen een account op vtm.be. En van alle mensen die naar volledige afleveringen op vtm.be of de VTM-app kijken, is 57 procent jonger dan 24 jaar. Drie kwart van de gebruikers is jonger dan 34 jaar.

Vanaf maandag komt er dus heel wat aanbod bij op vtm.be en de VTM-app. Live kijken wordt mogelijk en heel wat programma’s kunnen uitgesteld (tot vier weken terug) of licht uitgesteld (tot enkele dagen na de uitzending) bekeken worden. Als een programma al bezig is, kan gemakkelijk ingepikt worden vanaf de start. Ook in het buitenland kan vanaf maandag VTM content live en uitgesteld bekeken worden. (BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content