Joris Brys neemt het ochtendblok van wijlen Christophe Lambrecht over op Studio Brussel

Joris Brys © Studio Brussel

Vanaf 2 september zal Joris Brys het ochtendblok tussen 9 en 12 uur overnemen op Studio Brussel. Dat blok behoorde toe aan Christophe Lambrecht en werd na diens overlijden tijdelijk overgenomen door Kirsten Lemaire.

Studio Brussel-luisteraars zullen vanaf maandag 2 september elke weekdag tussen 9 en 12 uur de stem van Joris Brys door de boxen horen schallen. Dat meldt StuBru op zijn website.

De presentator van Vuurland, het programma voor melancholische muziek dat hij op zondagmiddag tussen 12 en 13 uur aan elkaar zal blijven praten, neemt het ochtendblok over van Kirsten Lemaire, die het tijdelijk voor haar rekening had genomen na het overlijden van Christophe Lambrecht.

Brys noemt zichzelf geen echte ochtendmens. ‘Maar’, zegt hij op de site van StuBru, ‘met goede muziek gaat alles toch net iets makkelijker. Het lijkt me dus heel fijn en dankbaar om onze luisteraars mee door die voormiddag te helpen.’

Behalve van Studio Brussel kunt u Joris Brys ook kennen als reporter bij Play Sports en als presentator van Sports Late Night op Vier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content