Jeremy Clarkson is terug: opnames nieuwe televisiereeks gestart

© Twitter

Jeremy Clarkson werd in maart van dit jaar de laan uitgestuurd door BBC, nadat hij een producer van Top Gear een pak rammel had verkocht. Richard Hammond en James May volgden uit solidariteit. Samen zijn ze ondertussen gestart met de opnames voor een nieuwe televisieshow voor Amazon Prime.

Met een foto op Twitter lichtte de beruchte presentator al een tipje van de sluier op: het team is er klaar voor én de auto’s ook. Het nieuwe programma, dat niet Top Gear zal heten, lijkt ook gewoon over de strapatsen van de drie presentatoren en hun favoriete auto’s te gaan. Wanneer het programma bij ons te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Top Gear komt echter ook terug, al is het met een compleet andere bezetting. In mei van volgend jaar wordt de allereerste uitzending met Chris Evans als presentator op BBC uitgezonden. Evans tekende een contract waarbij hij zich ertoe verbindt om twee seizoenen van acht afleveringen in te blikken. Het blijft nog maar de vraag of het format ook zal aanslaan met een nieuwe host. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content