‘Hoe kunnen we verder slecht reageren op dinges van Knack?’ Sociaal Incapabele Michiel over afschaffing onlinecommentaren

Sociaal Incapabele Michiel © GF
Michael Ilegems
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Het is niet langer mogelijk openbaar te reageren onder online-artikels van Knack en de andere Roularta-websites. Tot onvrede van Sociaal Incapabele Michiel en diens community van ‘mede-online-azijnpissers’.

Toen Sociaal Incapabele Michiel, huiscartoonist van De Ideale Wereld, merkte dat hij niet langer ‘zuur en naast de kwestie’ kan reageren onder online-artikels van Knack, hield hij een spoedbijeenkomst voor zijn ‘mede-online-azijnpissers’, starring: Repelsteeltje23, ECHTE vlaming, Scheel poesje 5, Anoniempje en … Jezus.

‘Ik heb deze bijeenkomst georganiseerd omdat Knack het per se nodig vond ons ons belangrijkste tijdverdrijf af te nemen’, begint Michiel, hier voorzitter van de Koninklijke Vereniging der Azijnpissers vzw, zijn betoog.

‘Hoe gaan we om met deze crisis? Hoe kunnen we nu verder slecht reageren op dinges van de Knack? En kunnen we nog reageren op artikels van Focus Knack?’

Of de online-azijnpissers een antwoord vonden op die prangende vragen, ziet u hier.

In het najaar van 2016 nam Sociaal Incapabele Michiel een Knack Focus-editie onder handen. Stond daar in: een objectieve review van zijn eigen boek, een interview met zichzelf, 4 redenen om deze week te stoppen met thuis aan uwe zot te sleuren, reviews van de reviews, een naaktposter, katjes, Fristi, Belle Perez. En spelfouten. Waarvoor onze excuses, nog steeds. Alle info: michielfocus.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content