‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ teaser zet de toon: de snelst pratende tv-personages zijn terug

Lorelai & Rory © Netflix

Op de tonen van ‘Where You Lead’ krijgen we in een vloeiende beweging het fictieve stadje Stars Hollow te zien. Lorelai stelt ook een hamvraag in de teaser: ‘Zou Amy Schumer me leuk vinden in het echte leven?’

Luke’s, Dragon Fly Inn, Doose’s Market, het dorpsplein: fans worden meteen terug in de Gilmore Girls-wereld gezogen in deze teaser. Ook de beroemde soundtrack ‘Where You Lead’ werd behouden.

Op 25 november is het zover, dan gaat ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ in première op Netflix. De revival bestaat uit vier afleveringen van ieder 90 minuten, elk gesitueerd in een verschillend seizoen. Heel wat originele castleden zijn opnieuw van de partij. En ook Amy Sherman-Palladino, die na een geschil de serie moest verlaten voor de finale, mocht opnieuw de pen oppakken en de Netflixrevival schrijven en regisseren.

De tagline ‘seizoenen veranderen, maar sommige dingen blijven altijd hetzelfde’ wordt meteen verduidelijkt wanneer we Lorelai en Rory aan de keukentafel in hun Duraceltempo over popcultuur horen praten. Yep, de Gilmore Girls zijn nog steeds dezelfde. ‘Once a Gilmore, always a Gilmore’.

Wedden dat u de hele dag ‘Lalalalalalalala’ loopt te neuriën na het zien van deze teaser?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content