‘Game of Thrones’-cast zet vluchtelingenproblematiek in de schijnwerpers

© gf

Het International Rescue Committee (IRC) trommelde verschillende Game of Thrones-acteurs op voor een nieuwe videocampagne om mensen attent te maken op oorlogsvluchtelingen.

De nieuwe videocampagne van het Internation Rescue Committee – de non-profitorganisatie voor humanitaire hulp opgericht door Albert Einstein – en het productiehuis HBO tonen verscheidene Game of Thrones-acteurs die de vluchtelingenproblematiek in de schijnwerpers zetten. De actie, onder de naam Rescue Has No Boundaries, wil mensen aanzetten om het goede doel te sponsoren.

In het filmpje verschijnen niemand minder dan Lena Heady (Cersei), Sophie Turner (Sansa), Maisie Williams (Arya), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime), Liam Cunningham (Davos) en John Bradley (Sam).

Het is niet de eerste keer dat het IRC de hulp vraagt aan bekende gezichten. Eerder verschenen Mandy Patinkin (Homeland) en Sarah Wayne Callies (The Walking Dead) ook al in hun videocampagnes.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content