Zangeres Leki wordt ‘madam’ op Radio 2

© VRT - Joost Joossen

Van een serieuze carrièreswitch gesproken: Karoline Kamosi, artiestennaam Leki, zal vanaf dinsdag 15 oktober te horen zijn naast Anja Daems en Cathérine Vandoorne op Radio 2. Ze zal er samen met hen het programma ‘De Madammen’ presenteren, nadat Ilse Van Hoecke in juli afscheid nam.

Op maandagochtend werd Leki voorgesteld als gloednieuwe ‘madam’ van Radio 2. In juli van dit jaar nam presentatrice Ilse Van Hoecke afscheid van het populaire radioprogramma. Zij ruilde haar zitje in voor een plek bij Libelle TV. Vanaf morgen is het trio dus opnieuw compleet, want Karoline Kamosi mag het team dus versterken.

De nagelnieuwe ‘madam’ is alvast erg enthousiast: ‘Nog niet zo lang geleden dacht ik dat ik niet meer vlug radio zou maken. En kijk nu… Van meisje naar madam! Maar ook buiten de radio heb ik het gevoel dat ik gegroeid ben. Ik ben heel geëngageerd, sta met mijn beide voeten stevig op de grond en bruis van energie! Het is mooi hoe alles samenkomt.’

Karoline Kamosi is met deze opdracht niet aan haar presentatie-proefstuk toe. Ze nam al plaats achter de microfoon op Studio Brussel (‘Juice’) en MNM, waar ze een R&B- en soulprogramma presenteerde. Het brede publiek kent haar vooral ook als zangeres van onder meer ‘Crazy’, ‘Breakin’ Out’ en ‘Over the rainbow’. Volgend jaar brengt Leki haar vijfde album uit. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content