Woning Amy Winehouse voor bijna twee miljoen pond geveild

Het huis waarin zangeres Amy Winehouse woonde en aan een alcoholvergiftging overleed, is voor ongeveer 2,5 miljoen euro geveild.

Het huis waarin zangeres Amy Winehouse woonde en aan een alcoholvergiftging overleed, is voor bijna twee miljoen pond (ongeveer 2,5 miljoen euro) geveild.

Na een opbod tussen vier bieders werd het gebouw in de Londense wijk Camden afgehamerd op 1,98 miljoen pond. De catalogusprijs bedroeg 1,8 miljoen pond.

In de beschrijving van het huis werd de naam van Amy Winehouse niet genoemd. In de plaats daarvan werd het beschreven als “een ruime, goed ingedeelde woning met vier verdiepingen”, die over een muziekruimte met geluidsdichte muren beschikt. De 27-jarige aan alcohol verslaafde popzangeres werd op 23 juli 2011 in haar huis aangetroffen.

Samen met haar vader Mitch had Amy Winehouse het in april 2010 voor omgerekend 2,2 miljoen euro gekocht. Na haar dood wilde haar familie het huis voor 2,7 miljoen pond zelf weer verkopen, maar vond geen liefhebber. “Het huis staat leeg en kost ons een vermogen om het in stand te houden”, zei Mitch Winehouse over de verkoop. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content