Whitney Houston deze week begraven?

Het lichaam van de overleden zangeres Whitney Houston is overgebracht van Los Angeles naar een funerarium in Newark. Naar alle waarschijnlijkheid zal de begrafenisplechtigheid deze week plaatsvinden.

Volgens de Amerikaanse zender NBC zal Whitney Houston vrijdag begraven worden in haar geboortestad Newark in de staat New Jersey. Het begraafcentrum biedt plaats aan zowat 18.000 personen.

Doodsoorzaak niet bekend

Een politiewoordvoerder bevestigde eerder dat de autopsie zondagavond plaatsvond, een dag nadat de 48-jarige zangeres ‘ogenschijnlijk bewusteloos en onder water’ werd aangetroffen in het bad van haar hotelkamer in Beverly Hills.

Pas over enkele weken, als het toxicologisch onderzoek volledig is afgerond, zal de officiële doodsoorzaak bekendgemaakt worden.

Geen kwaad opzet

Een lijkschouwer liet weten dat er geen sporen van geweld werden gevonden. De zangeres zou ook niet door verdrinking zijn omgekomen.

Volgens celebritywebsite TMZ zou Houston aan een combinatie van alcohol en medicijnen overleden zijn. TMZ meent ook te weten dat haar tante, Mary Jones, het levenloze lichaam aantrof. De poging tot reanimatie kwam te laat.

Dochter Bobbi Kristina
Intussen maken de familieleden zich zorgen over de 18-jarige dochter Bobbi Kristina die sinds het overlijden van haar moeder al twee keer in het ziekenhuis werd opgenomen. Volgens geruchten zou de adolescente de dood van haar moeder verwerken met medicatie en alcohol.

President Barack Obama heeft via een woordvoerder van het Witte Huis zijn steun betuigd aan de nabestaanden van Whitney Houston. Hij leeft vooral mee met Bobbi Kristina. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content